van den Brand orthopedie

Spreekuur podotherapie

Podotherapie Anneke van der Hoeven houdt wekelijks spreekuur op onze locatie aan de Hobostraat 1b in Uden. Anneke van der Hoeven, of een van haar collega's, geeft therapie en begeleiding aan cliënten om klachten te verminderen die voortkomen uit een afwijkende stand of disfunctioneren van de voet. Het spreekuur is op afspraak.

Samenwerking voor betere voetzorg

Met de mogelijkheid tot podotherapie op onze locatie is het gemakkelijker om de onderlinge samenwerking op te zoeken en specialistische kennis met elkaar te delen. Bijvoorbeeld als er specifieke pijnklachten zijn. Wij kunnen als orthopedische schoentechnici dan direct met de cliënt en de podotherapeute de mogelijke oorzaken en oplossingen bespreken.

Heeft u vragen over het spreekuur podotherapie? Wilt u graag meer weten over de samenwerking of onze orthopedische schoenmakerij? Uiteraard kunt u hiervoor via info@paulvandenbrand.nl of telefoonnummer 0413 25 52 50 contact met ons opnemen.

Wat houdt het spreekuur in?

Anneke, of een van haar collega's, is wekelijks aanwezig op onze locatie aan de Hobostraat 1b in Uden. Zij geeft als podotherapeute therapie en begeleiding aan mensen met klachten die voortkomen uit een afwijkende stand of disfunctioneren van de voet. Het spreekuur is op afspraak, bijvoorbeeld op verwijzing van de huisarts.”

Waarom werken jullie samen?

De expertise van een podotherapeute is een aanvulling op de onze. Door Annekes aanwezigheid is het gemakkelijker om de onderlinge samenwerking op te zoeken en specialistische kennis met elkaar te delen. In onze visie dragen we zo bij aan betere zorg.

Kun je een voorbeeld geven hoe jullie elkaar versterken?

Bij specifieke pijnklachten kunnen wij als orthopedisch schoentechnici direct met de cliënt en de podotherapeute
de mogelijke oorzaken en oplossingen bespreken. Of denk aan iemand die last heeft van een diabetische voet; dat kan een risicovolle aandoening zijn als gevolg van een slechte doorbloeding of gevoelsstoornis. Anneke heeft hierover veel kennis in huis en houdt zelfs regelmatig een speciaal spreekuur voor diabetici. Als orthopedische schoenmaker is het mogelijk om haar podotherapeutische behandeling te ondersteunen met een tijdige orthopedische schoen die het herstel van de voetwonden ten goede komt. Deze schoenen maken we op maat en van ventilerend materiaal voor een goede bescherming en genezing van de voet. Als de uiteindelijke oplossing een cli""ent maar als gegoten zit en de klachten verlicht. Daar doen wij het voor.