Kwaliteit & ambacht
van den Brand orthopedievan den Brand orthopedievan den Brand orthopedie

Speciaal voor u gemaakt!

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen. Ook meten wij uw voet nauwkeurig in en besteden we veel aandacht aan het ontwerp, de uitvoering en de afwerking. We werken volgens een doordacht stappenplan; onze weg naar succes. Zo weten we zeker dat u bij ons de deur uitloopt met schoenen waarmee u uit de voeten kunt!

Stappenplan

  1. Eerste afspraak
    De meeste mensen komen bij ons op basis van een medische indicatie. Tijdens uw eerste afspraak brengen we uw voet volledig in kaart. Ook uw persoonlijke wensen komen aan bod. Wij vragen u ook om uw verzekeringsgegevens.
  2. U kunt komen passen!
    Als het nodig is vragen wij om een machtiging van uw zorgverzekeraar. Deze ontvangen wij meestal binnen twee tot vier weken. Hierna gaan we direct aan het werk zodat u snel kunt komen passen.
  3. Perfect paar
    Bent u helemaal tevreden? Of zijn er nog aanpassingen nodig? We verwerken eventuele correcties, zodat uw schoenen zitten als gegoten. In het geval van geheel nieuwe schoenen kiest u het gewenste model en de kleur, en gaan wij verder met ons vakwerk. Hierna kunt u de schoenen inlopen. Uiteraard volgen wij u en uw paar op de voet!